Wat is de beste handzeep?

Wat is de beste handzeep?

Zeep is niet alleen hygiënisch, het is ook een belangrijk beautyproduct. Als je in de winkel staat, word je overdonderd door het aanbod. Daarom geven we je tips om zodat je de zeep kiest die helemaal bij je huid past en de beste handzeep is.
Het grondig wassen van de handen met zeep en water is het beste.

Wat is de beste handzeep?

Handzeep is een allerdaags product, benodigd om je handen te wassen. Het is daarom niet meer weg te denken uit de keuken, het toilet en de badkamer.
Bij de aankoop van een zeep moet je met twee dingen rekening houden:
  1. Waarvoor ga ik deze gebruiken en
  2. Hoe gevoelig is mijn huid?
Van de traditionele zeepblokken, douchegels tot reinigende huidemulsies: de zeep is helemaal terug. Je hebt het in alle vormen, geuren en kleuren. Het aanbod is zo groot dat de juiste keuze van zeep nog nooit zo belangrijk is geweest.
Als je een gevoelige huid hebt, gebruik je best een overvette zeep of zeeploze zeep. De eerste is verrijkt met vetstoffen, voornamelijk natuurlijke oliën zoals olijfolie, castor olie, palm olie en kokosolie en hydraterende bestanddelen als glycerine. Deze compenseren het uitdrogend effect van water en voorkomen de aantasting van het beschermend vetlaagje van het huidoppervlak.
In alle omstandigheden hebben onze handen vaak het meest te lijden. De combinatie van droge warmte binnen en felle kou buiten maakt het bijna onmogelijk, de huid van je handen zacht en soepel te houden. Toch zijn er goede en natuurlijke manieren denkbaar waarmee je handen zonder schrammen, schrale plekken en kloven de winter doorkomen. Het toverwoord is…olie. Lees hier waarom.
Een goede overvette zeep zoals ezelinnenmelk zeep voelt aangenaam aan omdat hij makkelijk schuimt, smeuïg is en de huid grondig reinigt. Zeep op basis van olijfolie is zeer geschikt voor de gevoelige huid. Deze zepen zijn slechts licht geparfumeerd. Hierdoor zijn ze geschikt voor elk huidtype, ook voor iemand met een heel gevoelige huid.
Bij het kiezen van een zeep, of het nu een van deze luxezepen is of een geschikt voor de hele familie. Is het belangrijk het etiket te lezen. Het is ook goed te weten, wat bepaalde bestanddelen doen. Zo is honing ezelinnenmelk zeep goed omdat het een beschermende en een antibacteriële werking heeft. Verder kalmeert ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep, hebben olijven een helend effect en is lavendel ezelinnenmelk zeep ontspannend en ontsmettend. Denk dus goed na over het gebruik van de zeep. Laat je dus niet afschrikken door een duurdere zeep, het is immers een goede investering in je huid.
Was met natuurlijke zeep. Oorspronkelijk was zeep een combinatie van vet en een alkalische stof, waardoor zeep een natuurlijk evenwicht had tussen zuur en basisch en daardoor niet uitdrogend werkte. Maar tegenwoordig worden hier agressieve chemische reinigingsmiddelen aan toegevoegd, die een aanslag betekenen voor je huid. Kies dus voor natuurlijke of biologische zeep, bijvoorbeeld op basis van olijf- of kokosolie, en controleer de ingrediënten. Als dat alleen eenvoudige, onbewerkte middelen zijn, is het OK voor je huid.

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics?

Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen.
De meeste ezelinnenmelkerijen vind je in Zuid-Europa, maar ook in Nederland zijn ze op kleine schaal in opkomst.
Wat denk je? Is het iets wat je zou willen proberen?
Onze Ezelinnenmelk zepen zijn gemaakt met biologische ezelinnenmelk.
Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , kan men onze biologische Ezelinnenmelk zepen vinden.
Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen.
Ze zijn allemaal gemaakt van ezelinnenmelk als basis ingrediënt, castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.
Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren.
Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.
Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij.
Onze ezelinnenmelk zepen zijn Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.
Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.
Er zijn nieuwe Ezelinnenmelk zepen bij El Greco Handmade Natural Cosmetics zoals:
En 3-pack zepen in aanbidding: 3-pack zepen van 25,50 alleen maar voor 20.
Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.
Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus
Ik zou het enorm waarderen als je even laat weten wat jij van dit artikel vind, en je mening laat horen. Thanks!”

Lees meer over olijfolie zeep en ezelinnenmelk zeep

Waarom ezelinnen melk cosmetica?
Health Benefits Of Donkeys Milk
Could donkey milk hold the secret to skin health?
Ezelinnenmelk de nieuwe superfood?
http://paramarketing.gr/proti-kataskevi-eshop-ollandika#comment-31778
http://www.pagelynx.com/kny75rvn/
Alles over nutricosmetica en cosmetic food
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Donkeys milk is the answer if you want a healthier heart and younger looking skin!

Donkey milk soap uses and cures!