Ezelinnenmelk Zeep. Wat Ezelinnenmelk Zeep is?

Ezelinnenmelk Zeep. Wat Ezelinnenmelk Zeep is?

De geschiedenis van Ezelinnenmelk Zeep gaat meer dan duizend jaar terug. Ezelinnenmelk zeep is heel bekend voor zijn beauty voordelen.

Ezelinnenmelk Zeep. Wat is ezelinnenmelk zeep?

Wat is ezel’s melk zeep
Ezelinnenmelk Zeep is volledig natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De enige ingrediënten van Ezelinnenmelk Zeep zijn biologische ezelinnenmelk, biologische olijfolie, biologische Kokosolie, biologische palm olie en biologische castor olie in verschillende verhoudingen. Hoe meer olijfolie en ezelinnenmelk Ezelinnenmelk Zeep bevat, hoe duurder de zeep. Dit is omdat olijfolie en ezelinnenmelk kostbaar zijn. ezel’s melk Zeep is een 100% natuurlijke zeep en is te gebruiken voor de dagelijkse reinig van je gezicht en lichaam.
Waar komt Ezelinnenmelk Zeep vandaan?
Ezel’s melk Zeep heeft zijn naam te danken aan Cleopatra. Die gebruikte in Egypte ezel’s melk om te baden. Ezelinnenmelk was duizenden jaren geleden één van de belangrijkste huid en lichaam verzorging ’s middelen. Het recept en de vervaardigingsmethode van Ezelinnenmelk Zeep is al die jaren hetzelfde gebleven en de zeep wordt vandaag de dag nog steeds op traditionele wijze gemaakt.
Hoe wordt Ezelinnenmelk Zeep gemaakt?
Ezel’s melk Zeep wordt al sinds zijn oorsprong op traditionele wijze gemaakt. Elke familie gebruikt zijn eigen recept en vervaardigingsmethode, maar ezelinnenmelk over het algemeen gebeurt, is dat biologische olijfolie en andere biologische ingredienten worden gemengd met loog en vervolgens verhit totdat er zeep ontstaat. De zeep wordt in blokken gegoten, en vervolgens 4 tot 6 weken gedroogd. Naarmate de zeep droogt, krijgt de zeep een mooie bruine kleur.
Waarom Ezelinnenmelk Zeep gebruiken?
Ezel’s melk  Zeep is zo’n milde, hydraterende en natuurlijke zeep dat je de zeep voor volwassenen, maar ook voor kleine kinderen, en zelfs huisdieren kan gebruiken. Ezelinnenmelk Zeep verfrist de huid, maar droogt de huid niet uit. De natuurlijke zeep is heel populair, omdat het een krachtige anti-bacteriële en tegelijkertijd regenererende werking heeft. Ezelinnenmelk Zeep zuivert je huid en maakt je huid zacht en soepel. Gebruik Ezelinnenmelk zeep als je last hebt van puistjes en acne, maar ook als je last hebt van andere huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.
Ezelinnenmelk Zeep voor je huid?
Ezelinnenmelk zeep is een natuurlijke zeep die niet alleen heerlijk is voor je huid, maar ook wonderen doet voor huidirritaties en huidaandoeningen waar je misschien last van hebt. Heb je last van eczeem? Heb je last van acne? Heb je last van psoriasis? Heb je last van puistjes? Gebruik Ezelinnenmelk Zeep dan dagelijks voor je gezicht en je lichaam. Ezelinnenmelk zeep zuivert en herstelt de huid en verlicht de klachten die je ondervindt.
Ezelinnenmelk Zeep voor je haar?
Ezel’s melk  Zeep kun je gebruiken als shampoo om je haar mee te wassen. Veel commerciële shampoos bevatten kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen die je haar droog en dof maken. ezel’s melk  Zeep is 100% natuurlijk en heerlijk om je haar mee te wassen. In het begin zal het wennen zijn. Je haar zal wat stijf aanvoelen. Dit komt omdat je haar moet wennen aan de natuurlijke shampoo. Geef ezel’s melk  zeep een paar weken de kans en je zult het verschil merken. Heb je last van roos, een jeukende hoofdhuid of haarverlies, gebruik Ezel’s melk Zeep dan als shampoo en je zult zien dat je hoofdhuidirritaties binnen korte tijd een heel stuk minder worden.
Ezelinnenmelk Zeep voor je tanden?
Je kunt Ezelinnenmelk Zeep zelfs als tandpasta gebruiken. De smaak is wel even wennen als je Ezel’s melk Zeep als tandpasta gebruikt, maar je zult verstelt staan van het resultaat. Je tanden zullen schoner zijn en witter worden. Je merkt het al na een aantal weken wanneer je Ezel’s melk Zeep voor je tanden gebruikt. Veel mensen denken dat ze fluoride nodig hebben om hun tanden te reinigen, maar dat is niet perse waar. Ezelinnenmelk Zeep is compleet natuurlijk en reinigt je tanden op een grondige manier.
Wat zijn de voordelen van Ezelinnenmelk Zeep?
Het gebruik van Ezelinnenmelk zeep heeft veel voordelen. De zeep is 100% natuurlijk en bevat alleen olijfolie en laurierbesolie. Ezelinnenmelk Zeep zorgt ervoor dat je wonden sneller helen. Ezelinnenmelk Zeep vermindert huidirritaties en huidaandoeningen zoals acne, puistjes, eczeem en psoriasis. ezel’s melk  Zeep kun je voor verschillende doeleinden gebruiken; voor je lichaam, je gezicht, je haar, je tanden, je kleren en zelfs je huisdieren.
Helpt Ezelinnenmelk Zeep tegen eczeem?
Heb je last van eczeem? Gebruik dan dagelijks Ezel’s melk  Zeep. Ezel’s melk  Zeep wordt door veel mensen gebruikt die last hebben van eczeem, omdat het de eczeem klachten verlicht. Ezel’s melk Zeep vermindert de jeuk en de schilfers die gepaard gaan met eczeem. De olijfolie in Ezel’s melk Zeep zuivert de huid, terwijl kokosolie in Ezel’s melk Zeep de huid voedt en herstelt.
Helpt Ezelinnenmelk Zeep tegen puistjes?
Heb je last van puistjes? Gebruik dan dagelijks Ezel’s melk  Zeep. Ezel’s melk Zeep heeft een krachtige anti-bacteriële en regenererende werking, ontsmet de huid en neutraliseert toxines. Ezel’s melk  zeep is een natuurlijke oplossing tegen puistjes en geeft betere resultaten dan commerciële middeltjes van de drogist.

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics?

Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen.
De meeste ezelinnenmelkerijen vind je in Zuid-Europa, maar ook in Nederland zijn ze op kleine schaal in opkomst.
Wat denk je? Is het iets wat je zou willen proberen?
Onze Ezel’ s melk zepen zijn gemaakt met biologische ezel’s melk.
Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , kan men onze biologische Ezel’s melk zepen vinden.
Wilt u de voordelen van ezel’s melk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen.
Ze zijn allemaal gemaakt van Ezel’s melk als basis ingrediënt, castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.
Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren.
Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.
Alle onze Ezel’s melk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij.
Onze ezel’s melk zepen zijn Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.
Hoe kun je Ezel’s melk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.
Er zijn nieuwe Ezel’s melk zepen bij El Greco Handmade Natural Cosmetics zoals:
En 3-pack zepen in aanbidding: 3-pack zepen van 25,50 alleen maar voor 20.
Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.
Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus
Ik zou het enorm waarderen als je even laat weten wat jij van dit artikel vind, en je mening laat horen. Thanks!”

Lees meer over ezel’s melk zeep

Waarom ezelinnen melk cosmetica?
Health Benefits Of Donkeys Milk
Could donkey milk hold the secret to skin health?
Ezelinnenmelk de nieuwe superfood?
http://paramarketing.gr/proti-kataskevi-eshop-ollandika#comment-31778
http://www.pagelynx.com/kny75rvn/
Alles over nutricosmetica en cosmetic food

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Donkeys milk is the answer if you want a healthier heart and younger looking skin!

Donkey milk soap uses and cures!