VOORDELEN VAN OLIJFOLIE VOOR HAAR, HUID EN GEZONDHEID.

Olijfolie de vloeibaar goud.
Olijfolie is een eeuwenoud product, het werd al in 4.000 v.C. gebruikt.
Olijfolie komt uit de olijfboom en volgens de legende werd de olijfboom gegeven aan mensen als een geschenk van de godin Athena.
Voor de oude Grieken was olijfolie het vloeibare goud waarmee ze olielampen vulden, voedsel bereidden, wonden genazen en ja, zelfs schoonheid verkregen.
Olijfolie biedt heel wat voordelen, die in onze dagelijkse schoonheidsrituelen kunnen worden toegepast én op ons hele lichaam.
Olijfolie wordt veel gebruikt in de keuken. Vooral in Mediterrane landen speelt deze olie een belangrijke rol in veel gerechten. Dit is niet voor niets: olijfolie staat namelijk bekend om zijn bijzondere eigenschappen.

WAAROM OLIJFOLIE IN EZELINNENMELK ZEEP?

Olijfolie ezelinnenmelk zeep kan op je huid ook wonderen doen.
Beautygeheimen
Hier volgen een aantal redenen waarom dit vloeibare goud niet alleen naast het kook vuur hoort te staan, maar ook een vaste plaats verdient in de badkamer en zelfs in het medicijnenkastje.
Olijfolie in ezelinnenmelk zeep als vitaminebom
In olijfolie van ezelinnenmelk zeep komen erg veel verschillende vitamines voor: A, B1, B2, C, E en K. Eveneens komen er veel mineralen in voor: Ca,Cl, Cu, Fe, Mg, P, S, en Si.
Olijfolie in ezelinnenmelk zeep is een belangrijke bron van vitamine E. Vitamine E speelt een rol bij het aanmaken van collageen. Collageen houdt je huid soepel, waardoor er minder kans is op rimpels. Ook rimpels die veroorzaakt worden door externe factoren, zoals zonlicht of sigarettenrook, kunnen afnemen onder invloed van vitamine E.
Daarnaast het gebruik van Olijfolie ezelinnenmelk zeep zal bruine vlekken en littekens minder zichtbaar maken.
De vitamine E in de Olijfolie ezelinnenmelk zeep zorgt namelijk voor een sneller herstel van de aangetaste huidcellen.
Olijfolie in ezelinnenmelk zeep is een van de meest effectieve natuurlijke moisturizers in de wereld.
Een van de voordelen van ezelinnenmelk zeep is de mogelijkheid om beschadigde huid droog of beschadigde haar weefsel te herstellen
Olijfolie ezelinnenmelk zeep houdt de natuurlijke huidvetten in tact en bevordert hiermee een evenwichtige vochthuishouding met als gevolg herstel van de barrièrefunctie van de huid. Deze Olijfolie ezelinnenmelk zeep is geschikt voor ieder huidtype, maar werkt ook bij de volgende beautyprobleempjes gunstig:
  • eczeem/psoriasis/acne/puistjes
  • droge huid/kloven/jeuk
  • roos/vet haar
  • wondjes
  • haaruitval
  • slechthelende wondjes
  • Goed bij huid allergieën
  • Houdt de huid jong, zacht en soepel
  • Zorgt voor een goede vochtbalans
  • Beschermt tegen vroegtijdige veroudering (!)
  • Beschermt de huid van (jonge) kinderen tegen eczeem en/of uitdroging
Bestel hier goedkoop castorolie ezelinnenmelk zeep

WAAROM EL GRECO HANDMADE NATURAL COSMETICS?

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , onze Olijfolie ezelinnenmelk zepen zijn natuurlijke producten die je kan bij ons e-shop krijgen.
Wilt u de voordelen van Olijfolie in ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze Olijfolie zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze ezelinnenmelk zepen. Ze zijn allemaal gemaakt van Olijfolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals Castorolie, kokosolie en palmolie.
Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.
Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.

HOE KUN JE EZELINNENMELK ZEEP GEBRUIKEN?

Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.
Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.
Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

LEES MEER OVER OLIJFOLIE

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Donkeys milk is the answer if you want a healthier heart and younger looking skin!

Donkey milk soap uses and cures!