Ontdek alle voordelen van Kokosolie ezelinnenmelk zeep voor je gezondheid, je haar en je huid!

Ontdek alle voordelen van Kokosolie ezelinnenmelk zeep voor je gezondheid, je haar en je huid!

In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd in de media is kokosolie een zeer gezonde olie.

Kokosolie bevat hoofdzakelijk vetzuren met een middellange keten en maar een klein gedeelte met lange keten. Dat maakt de olie als het ware flexibel en dat is beter voor het lichaam.
Kokosolie wordt gemaakt van gedroogd kokos vruchtvlees, ook wel kopra genoemd.
De sterke kokosgeur wordt weggenomen door het te behandelen met stoom, bij een temperatuur van minimaal 100°C. Dit procedure is officieel toegelaten bij de productie van biologische voedingsmiddelen. Er worden dus absoluut geen chemicaliën gebruikt.

Waarom kokosolie in ezelinnenmelk zeep?

Kokosolie ezelinnenmelk zeep kan worden gebruikt op de huid en haren. Voor uw huid, het is geweldig voor rustgevende droogheid en zelfs irritatie van huiduitslag.
Kokosolie in ezelinnenmelk zeep is rijk aan antioxidanten, en heeft antivirale, schimmeldodende en antibacteriële eigenschappen. Bij gebruik op het haar, kokosolie verbetert de gezondheid van de hoofdhuid, bestrijdt infecties en schimmels, ondersteunt de haargroei, dit alles terwijl het toevoegen van volume en glans zonder de gemeenschappelijke schadelijke chemicaliën.
Echter kokosolie niet beperkt tot haar; wordt gebruikt bij de bereiding van cosmetische zepen zoals onze handgemaakte natuurlijke ezelinnenmelk zepen.
Kokosolie in ezelinnenmelk zeep voor acne is een grote natuurlijke remedie die geen agressieve chemicaliën of conserveringsmiddelen bevat, en helpt om de huid gezonder en gevoed te houden, omdat het bestrijdt acne.
Kokosolie ezelinnenmelk zeep bevat middellange keten vetzuren die geabsorbeerd in de huid, waar ze direct kunnen worden gebruikt voor voeding en energie. Dit levert alle energie die je huid nodig heeft om te genezen en zichzelf te onderhouden.
Voor je haar
Kokosolie in ezelinnenmelk zeep is enorm goed voor je haar! De olie dringt diep door in je haar en het gaat verlies van proteïnen tegen. Hierdoor wordt je haar dikker en sterker. De toepassing is simpel.
Was je haar met Kokosolie ezelinnenmelk zeep en wacht een paar minuten.
Daarna spoel je de Kokosolie ezelinnenmelk zeep goed uit je haar.
Voor je huid
Net zoals kokosolie ezelinnenmelk zeep je haar kan voeden, zo voedt het ook je huid. Gebruik het voor je droge handen. Gebruik het als je je benen scheert, zodat je ze ook direct hydrateert. Je kunt de kokosolie ezelinnenmelk zeep ook gebruiken als bodylotion.
Kokosolie ezelinnenmelk zeep heeft twee grote voordelen die het een goed middel voor je huid maken. Kokosolie in ezelinnenmelk zeep werkt antibacterieel. Het bevat namelijk kokosolie laurine- en caprinezuur.
Zodra je het op de huid aanbrengt veranderen deze stoffen in monocaprine and monolaurin. Deze stoffen vervangen de beschermende laag van je huid in plaats van hem te verwijderen of beschadigen zoals veel zeepproducten doen. Zo bescherm je je huid dus optimaal!

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics?

Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics, is onze biologische kokosolie gemaakt van duurzame en hernieuwbare bronnen, en is schilfers geperst en verfijnd.
Wilt u de voordelen van kokosolie in ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze kokosolie zepen met Donkey Melk verkennen. Geef ze de kans om hun magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen. Ze zijn allemaal gemaakt van kokosolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, castorolie en palmolie.
Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.
Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

Lees meer over kokosolie

Benefits of Coconut Oil in Cold Process Soap for Skin
Why vegetable oils are friends of your hair, skin and body healt?

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Donkeys milk is the answer if you want a healthier heart and younger looking skin!

Donkey milk soap uses and cures!