Is de schoonheidsgeheim van Cleopatra teruggekomen?

Is de schoonheidsgeheim van Cleopatra teruggekomen?

Heb je je ooit afgevraagd waarom Cleopatra, de oude Griekse Egyptische koningin, had mooie en vlekkeloze huid? Heb je je ooit afgevraagd wat was haar schoonheidsgeheimen?
Wil je, het geheim van hoe Cleopatra verbleef mooie en jonge onthullen? Zo ja, dan lees verder…
Wat was de schoonheidsgeheim van Cleopatra?
Cleopatra’s mythe.
Een van de grootste schoonheid mythen in de geschiedenis van de beschaving is Cleopatra’s mythe. Ze werd gewenst door keizers en ze vond alles met betrekking tot schoonheid. Een van Cleopatra’s schoonheidsgeheimen voor haar jeugdige uitstraling is dat baadde ze in Ezelinnenmelk.
Er wordt gezegd dat Cleopatra 700 ezellinnen gemolken elke dag om haar weelderige dagelijkse baat zou hebben.
Waar of niet, ezelinnenmelk was in feite, haar schoonheidsgeheime wapen.
Volgens filosoof Plinius, ze gebaad en gehydrateerd met ezelinnenmelk om rimpels te voorkomen, verzachten de huid, en fleuren haar teint. Met andere woorden, om eeuwig jong te blijven.Wilt u te onthullen en Cleopatra’s beauty geheim te proberen?
Cleopatra’s schoonheid geheimen komt terug!!
Ja, u kunt nu proberen het Cleopatra’s schoonheid geheim.
Het belovende Ezelinnenmelk Bad.
Ezelinnenmelk is de ‘witte goud’.
Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep bevat 60 keer hoger vitamine C en proteïne dan andere melk,
Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep als oude ingrediënt maakt een comeback. En vanaf 2016, hoef je niet te zijn een regerend koningin of een ezel eigenaar om haar gloeiende vruchten te plukken.

Wat zijn de voorwaarden van ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep?

  • De rijke samenstelling van ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep betekent dat ezelinnenmelk zeep is regeneratief voor de huid vanwege de hoge niveaus van proteïne, fosfolipiden en ceramiden, die op hun beurt overleggen met zowel kalmerende en herstructurering eigenschappen.
  • Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep rijke samenstelling maakt het ook een uitstekende moisturizer en, nog belangrijker, wordt gezegd dat een effectieve antirimpel behandeling.
  • Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep bevat vitamine A, B, B6, C, D, en E, Omega 3 en 6 en een aantal van B-complex.
  • Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep is een rijke bron van calcium en fosfor, waardoor het zeer gunstig, zowel voor consumptie en huidverzorging toepassingen.
  • Ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep is een rijke bron van lactose en lactulose, componenten die verantwoordelijk zijn voor de goede werking van spijsverteringssysteem, aangezien zij verbeteren de beste stand van de darmflora, om daardoor de incidentie van verstopping te verminderen.
Deze eigenschappen kunnen alle bijdragen aan de toekomstige profiel van ezelinnenmelk te stimuleren in de cosmetische markt, vooral gezien het feit dat de vraag naar natuurlijke ingrediënten is een van de snelste groeiende gebieden.Echter, het belangrijkste kenmerk van ezelinnenmelk in ezelinnenmelk zeep is de hoeveelheid eiwitten, en specifiek de structuur die ze hebben. Hun structuur maakt de vochtigheid tussen cellen van het lichaam, wat resulteert in een stralende en gehydrateerde huid van binnenuit te houden.
Hoewel de vetzuren in de formulering aanwezig helpt om de verschijning van haar en nagels wazige en waardoor ze beter bestand tegen breuk te verbeteren.
El Greco Handmade Natural Cosmetics de echte mythe !!
Nu weet je Cleopatra’s geheim voor haar schoonheid en waarom ze elke dag baadde in een ezel melkbad, neemt u de mogelijkheid om een bad te nemen met onze Ezellinmelk zepen en blijf voor altijd mooi en jong!We herontdekt de schoonheidsgeheim van Cleopatra en zo vele andere historische figuren die Ezelinnenmelk gebruikt.
Wij voegden in Ezelinnenmelk natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, castorolie, kokosolie en palmolie, teneinde de huidverzorging geheimen van de dagelijkse behoeften aanpassen.
Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren.
Elk van deze oliën gekozen zijn om zijn bijzondere kenmerken aan het zeep te brengen.
De grondstoffen in onze handgemaakte natuurlijke Ezellinnenmelk zepen garanderen dat huid is gehydrateerd, steviger, gladder, het voorkomen van lijntjes en rimpels en het uitstellen van tekenen van veroudering. Zij ook zuiveren en te beschermen tegen omgevingsstress, zoals rook en vervuiling.
Gewoon eens een kijkje op onze ezelinnenmelk zeep om je handen te krijgen op de hard-to-come-door spullen in een hele reeks verschillende formules. Van Natuurlijk om Curcuma’s ezelinnenmelk zeep, hier zijn vijf vondsten die u zullen helpen hacken Cleopatra’s milky huidverzorging.

Waarom El Greco Handmade Natural Cosmetics?

El Greco Handmade Natural Cosmetics is een geregistreerd bedrijf in Nederland- Europa met commerciële activiteiten over de hele wereld.
Voor de overgebleven ingrediënten stellen we hoge eisen aan onze leveranciers.
We controleren hun ruwe grondstoffen en of hun gebruik natuurlijk en organisch is.
Al onze producten zijn puur natuur en handgemaakte producten.
Onze producten zijn allemaal natuurlijk handgemaakte zeep voor Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging en Haarverzorging.
We zijn gespecialiseerd in de productie van handgemaakte natuurlijke cosmetica.
Al onze producten zijn op basis van ezelinnenmelk die direct van de ezels van onze eigen boerderij komt.
Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van ons belangrijkste ingrediënt: ezelinnenmelk garanderen.
Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , onze ezelinnenmelk zepen zijn natuurlijke producten die je kan bij ons e-shop krijgen.
Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze ezelinnenmelk zepen. Ze zijn allemaal gemaakt van Olijfolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals Castorolie, kokosolie en palmolie.
Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren. Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.
Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.
Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken?
Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.
Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.
Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus
Lees meer over organische Ezelinnenmelk zeep
Wat zijn de voordelen van ezelinnenmelk zeep
WAAROM-EZELMELK-COSMETICA
WAAROM-NATUURLIJKE-COSMETICA

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Donkeys milk is the answer if you want a healthier heart and younger looking skin!

Donkey milk soap uses and cures!