DE KRACHT VAN EZELINNENMELK IN EZELINNENMELK ZEEP!

 

DE KRACHT VAN EZELINNENMELK IN EZELINNENMELK ZEEP!

Ezelinnenmelk bevat bestanddelen die de veroudering van de huid tegengaat. Daarom nam Cleopatra dagelijks een bad van ezelinnenmelk. Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen. Sinds kort wordt deze melk in zeep en verzorgingsproducten verwerkt.
Ezelinnenmelk, gezond, geneeskrachtig en verjongend.
Ezelinnenmelk is geurloos en smaakt als magere koemelk, maar dan iets zoeter.

EZELINNENMELK AL VAN DE GESCHIEDENIS BEKENT.

Het wordt al sinds de oudheid aangeprezen als middel tegen diverse kwalen en als een anti-verouderingsmiddel voor de huid.
Het wordt al eeuwen gebruikt als schoonheidsmiddel en geneeskrachtig middel.
Hippocrates, de oude Griekse Got van gezondheid, raadde het aan bij problemen met de lever, koorts, besmettelijke ziekten, vergiftiging, gewrichtspijnen en bloedneuzen.
Van Cleopatra de Griekse Godin in Egypte is dan weer bekend dat ze dagelijks een bad nam in de melk die meer dan 700 ezelinnen leverden. Het spul ‘wist rimpels, maakt de huid zachter en houdt ze blank’, zo wist de Romeinse Plinius de Oudere.
De Romeinen voegden later constipatie toe aan die lijst. Verse ezelinnenmelk werd in het 19de-eeuwse Londen door velen dagelijks gedronken als alternatief voor de met water aangelengde koemelk, die verkocht werd door zuivelfabrieken.
Ezelinnenmelk is waarschijnlijk door de Industriële revolutie in een vergeten hoekje gekomen.
Ezelinnenmelk geniet een ware comeback. Nu meer en meer mensen op zoek gaan naar alternatieven voor koemelk om allergieën te voorkomen, is ezelinnenmelk zeker een optie.

MAAR WAAR DE KRACHT VAN EZELINNENMELK ZEEP KOMT VANDAAN?

  • Ezelinnenmelk in Ezelinnenmelk zeep is rijk aan lactose, ook wel melksuiker genoemd, en arm aan vet. Daarmee is het de melk van dieren die het dichtst in de buurt van moedermelk komt. Paus Franciscus maakte deze maand bekend dat hij ermee gevoed werd als baby in aanvulling op de melk van zijn moeder.
  • Ezelinnenmelk in Ezelinnenmelk zeep is ook rijk aan vitaminen en bevat antibacteriële eiwitten en anti-allergenen, stoffen die het immuunsysteem regelen en allergische reacties tegengaan. Zo zou de melk helpen tegen huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem, en ook astma en bronchitis verlichten.
  • Ezelinnenmelk in Ezelinnenmelk zeep is in de hele wereld bekend dat het geneeskrachtige en uitzonderlijke anti verouderingen eigenschappen heeft.
  • De melk van een ezelin in Ezelinnenmelk zeep is rijk aan vitamine A, B1, B2, C, D, E en mineralen.
  • Het hoge proteïnegehalte in Ezelinnenmelk van Ezelinnenmelk zeep zorgt ervoor dat de huid zacht aanvoelt.
  • De Ezelinnenmelk is zeer wit van kleur en bevat minder vet dan koemelk waardoor het ook vloeibaarder is.
  • Ezelinnenmelk van Ezelinnenmelk zeep bevat bestanddelen die de veroudering van de huid tegengaat.
  • Ezelinnenmelk in Ezelinnenmelk zeep bevat minder vet dan traditionele koemelk waardoor het ook vloeibaarder is. Het is goed voor vele huidproblemen, o.a. eczeem en psoriasis, maar ook voor een droge en geïrriteerde huid.
  • Ezelinnenmelk in Ezelinnenmelk zeep bevat vitamine A en E en Omega 3 en 6. Dit voedt en hydrateert de huid.
  • Ezelinnenmelk in Ezelinnenmelk zeep is goed voor vele huidproblemen, o.a. eczeem en psoriasis, maar ook voor een droge en geïrriteerde huid.
  • Ezelinnenmelk in Ezelinnenmelk zeep spendeert vocht maar zorgt ook voor een stralender huid omdat de enzymen voor een lichte vorm van “whitening” zorgen.

WAAROM EL GRECO HANDMADE NATURAL COSMETICS?

Een ezelin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen.
De meeste ezelinnenmelkerijen vind je in Zuid-Europa, maar ook in Nederland zijn ze op kleine schaal in opkomst.

WAT DENKEN JULLIE? IS HET IETS WAT JE ZOU WILLEN PROBEREN?

Onze Ezelinnenmelk zepen zijn gemaakt met biologische ezelinnenmelk.
Hier bij El Greco Handmade Natural Cosmetics ons e-shop , kan men onze biologische Ezelinnenmelk zepen vinden.
Wilt u de voordelen van ezelinnenmelk zeep voelen? Klik dan hier om de voordelen van onze zepen met ezelinnenmelk verkennen. Geef ze de kans om hen magische werk voor je lichaam. Koop onze zepen.
Ze zijn allemaal gemaakt van ezelinnenmelk als basis ingrediënt, castorolie en andere natuurlijke plantaardige oliën zoals olijfolie, kokosolie en palmolie.
Deze oliën worden zorgvuldig met elkaar vermengd om een superieur handgemaakte zeep te produceren.
Elk van deze oliën zijn gekozen om zijn bijzondere kenmerken die zij aan de zeep geven.
Alle onze ezelinnenmelk zepen zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingrediënten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij.
Onze ezelinnenmelk zepen zijn Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige huid, droge huid, met inbegrip van mensen die eczeem of psoriasis hebben.
Hoe kun je Ezelinnenmelk zeep gebruiken? Schuim zeep op de handen of een washandje en toe te passen op je gezicht en lichaam.
Neem ook de mogelijkheid van 30% korting op je eerste aankoop in onze web shop.
Vind u dit bericht leuk? Bezoek onze website meld je aan voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over nieuwe natuurlijke producten. En like ons en delen met je vrienden op facebook, twitter en G plus

LEES MEER OVER EZELINNEN MELK EN EZELINNEN ZEEP

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Donkeys milk is the answer if you want a healthier heart and younger looking skin!

Donkey milk soap uses and cures!